Bent u op zoek naar typische uitjes en arrangementen in Zwolle? De Zwolse gezelligheid, of juist meer de historie van Zwolle. We hebben ze voor u op een rijtje gezet. Neem contact op met onze enthousiaste Zwolle-kenners en we bespreken samen uw ideale uitje. Bel: 038 – 76 000 82

Bijzondere ontmoetingen Zwolle

Iedereen kent Zwolle als een sfeervolle, authentieke en historie-rijke stad. Maar kent u Zwolle ook echt? Ontmoet bijzondere types tijdens uw speltocht door Zwolle. Personages die geschiedenis hebben geschreven.

Geheimen van Zwolle

Kris Kras door Zwolle liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier vroeger gebeurd en die kleine kerk in de verte, welke is dat?

The Meeting Escape – nót just another break

Een uurtje ontsnappen aan de werkelijkheid en de mind daarna weer op scherp hebben met 'The Meeting Escape van Zwolle'. Een break-out van een uur waarbij de deelnemers de hersenen op een ontspannen manier mogen kraken.

Moordspel in Zwolle: de Zaak van Baantjer

De recherche zit met de handen in het haar. Een moord in de binnenstad die ze zelf niet kunnen oplossen! Drie verdachten, met strafblad en motief. Maar wie is er schuldig aan deze laffe daad? Ieder spoor loopt dood...