Outdoor activiteiten in Zwolle. Ja, het kan echt! In de vele parken, op de mooie strandjes in en om Zwolle, rondom de Agnietenplas bijvoorbeeld. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.

De Beach Escape – dé strandactiviteit

De rage van het moment: de Escape Room, nu ook vertaald naar de Beach Escape en beschikbaar op een aantal van de mooiste stranden en stadsstrandjes van Nederland. ZwolseUitjes.nl vertaalt de Escape ervaring naar een nieuwe dimensie.

Sportdag voor bedrijven, scholen en groepen

"Sportdag!!.. Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn?." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele teambuilding activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn.

Zeskamp in Zwolle

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.