Innovatieve teambuilding uitjes met de tablet in Zwolle.

Interactie en teambuilding staan centraal bij onze Tablet Teamgames hartje Zwolle. Directe actie via de teamtablet met een speciale Zwolle App. Ontdek Zwolle met je team en speel tactisch tegen andere teams in de stad. Speur nar vragen en opdrachten en uiteindelijk naar de overwinning met de nieuwste tablet teamgames.
Bel: 038 – 76 000 82

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Het virtual reality dinerspel, onze unieke combinatie van futuristische teambuilding en ouderwets gezellig eten. Beleef fantastische virtual reality ervaringen als team. Dit spel is een perfecte teambuilding voor het werken in de 21e eeuw waar ook steeds vaker op verschillende…

Pubquiz in Zwolle

De pubquiz in Zwolle, het bedrijfsuitje met hilarische quizvragen en absurdistische opdrachten. Desgewenst op maat. Borrelt en speelt u mee?

Charity Dinner Game in Zwolle

Tijdens dit bedrijfsuitje wordt onder het genot van een heerlijk driegangendiner voor het goede doel gestreden. En het belooft een strijd te worden om nooit te vergeten met teambuilding en een hoop plezier!

Ranking your Buzz-ness

Hoeveel procent van de werknemers heeft het afgelopen jaar de target gehaald? Hoeveel kilo koffiebonen is er doorheen gegaan? Wie rijdt in zijn vrije tijd in deze Porsche? (Uiteraard met de foto of film in beeld)