Top bedrijfsuitjes in Zwolle – De meest geboekte teamuitjes in de lente en zomer van 2020!

Bedrijfsuitjes in Zwolle, daar raak je nooit op uitgekeken.
Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire teamuitjes in Zwolle in 2020 in de lente- en zomermaanden.
Onze TOP bedrijfsuitjes zijn stuk voor stuk unieke, innovatieve en originele teambuilding programma’s. Bent u op zoek naar een interactief teamuitje waar uw collega’s elkaar op bijzondere wijze beter leren kennen? Telt uw groep tussen de 15 en 1500 personen? Laat u dan verrassen door een onvergetelijk bedrijfsuitje van Uitjesbureau op één of meerdere bijzondere locaties in Zwolle.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Zwolle-specialisten.  *038 – 76 00 082

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Het virtual reality dinerspel, onze unieke combinatie van futuristische teambuilding en ouderwets gezellig eten. Beleef fantastische virtual reality ervaringen als team. Dit spel is een perfecte teambuilding voor het werken in de 21e eeuw waar ook steeds vaker op verschillende…

Geheimen van Zwolle

Kris Kras door Zwolle liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier vroeger gebeurd en die kleine kerk in de verte, welke is dat?

Pubquiz in Zwolle

De pubquiz in Zwolle, het bedrijfsuitje met hilarische quizvragen en absurdistische opdrachten. Desgewenst op maat. Borrelt en speelt u mee?