Top bedrijfsuitjes in Zwolle – De meest geboekte teamuitjes in de lente en zomer van 2020!

Bedrijfsuitjes in Zwolle, daar raak je nooit op uitgekeken.
Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van onze meest populaire teamuitjes in Zwolle in 2020 in de lente- en zomermaanden.
Onze TOP bedrijfsuitjes zijn stuk voor stuk unieke, innovatieve en originele teambuilding programma’s. Bent u op zoek naar een interactief teamuitje waar uw collega’s elkaar op bijzondere wijze beter leren kennen? Telt uw groep tussen de 15 en 1500 personen? Laat u dan verrassen door een onvergetelijk bedrijfsuitje van Uitjesbureau op één of meerdere bijzondere locaties in Zwolle.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Zwolle-specialisten.  *038 – 76 00 082

Geheimen van Zwolle | Stadsspel voor groepen

Kris Kras door Zwolle liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wat is hier vroeger gebeurd en die kleine kerk in de verte, welke is dat?

Escape dinner Room – Escape Game aan tafel!

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.