Het is onze specialiteit en ook iedere keer opnieuw een leuke en geweldige uitdaging om arrangementen in Zwolle volledig ‘op maat’ samen te stellen en te verzorgen. Samen bespreken we eerst de wensen en met onze brede kennis van Zwolle zorgen we voor de juiste invulling bij ieder budget.

Escape dinner Room – Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Hou van Holland Dinerspel

Wie is vanavond de teamcaptain en wie is draait er aan het rad? De teams nemen plaats, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het gezelligste uitje van het jaar: Hou van Holland!

Popquiz Dinerspel

Bij ons Popquiz dinerspel in Zwolle wordt de groep eerst verdeeld in vier- of vijftallen. De Popquiz-presentator speelt in meerdere rondes tijdens het diner de leukste quiz! Samenspel, kennis en tactiek bepalen de winnaars.

Bijzondere ontmoetingen Zwolle

Iedereen kent Zwolle als een sfeervolle, authentieke en historie-rijke stad. Maar kent u Zwolle ook echt? Ontmoet bijzondere types tijdens uw speltocht door Zwolle. Personages die geschiedenis hebben geschreven.

Fietsen in Zwolle – van restaurant naar restaurant

Wat is Hollandser dan op de fiets lekker door Zwolle te rijden? En nog mooier: te rijden van het ene leuke restaurantje nabij de IJssel, langs de Wipstrik, Assendorp en Pierik naar een bijzonder eettentje in het centrum te gaan?

Cocktail Workshop en Tapas Diner

Onze Cocktail Workshop Shakers laten u eerst de fijne kneepjes van het vak zien. De verschillende ingrediënten, geschiedenis van cocktails en technieken komen aan bod. Wanneer u geniet van een eigengemaakte cocktail serveren wij vervolgens heerlijke tapas.