Zeskamp in Zwolle

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Een spectaculaire, sportieve Zeskamp in Zwolle waarbij de fitheid, werklust en teamspirit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen wel steeds met andere tegenstanders te maken. Op één van de activiteiten kan de joker worden ingezet, waardoor het behaalde puntenaantal op dit onderdeel wordt verdubbeld. De combinatie van onderdelen wordt dusdanig samengesteld dat iedereen mee kan doen aan de sportieve Zeskamp in Zwolle.

De groep wordt voor dit sportieve bedrijfsuitje in Zwolle onderverdeeld in teams. De teams moeten op elk onderdeel proberen meer punten te behalen dan de tegenstanders. Het leuke ervan is dat u op elk onderdeel tegen een ander team speelt. Elk team krijgt een schema waarop staat hoe laat ze bij welk onderdeel van de sportieve Zeskamp in Zwolle verwacht worden. Bij het ene onderdeel gaan de teams zelfstandig aan de slag om een zo hoog mogelijke score neer te zetten, bij een ander onderdeel gaan ze met een ander team de strijd aan tegen elkaar.

De Zeskamp in Zwolle is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Diverse spellen (keuze activiteiten – 6 stuks)
  • Spelmaterialen
  • Teambuilding
  • Ook mogelijk om deze workshop in het Engels te doen!

Dit uitje kan georganiseerd worden op verschillende locaties in Zwolle en omgeving. Bijvoorbeeld op het Stadsstrand, in Park Hogenkamp, Park de Wezenlanden en het Twistvlietpark. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Optioneel:

U kunt uw sportieve outdoor dag afsluiten met een uitgebreide barbecue of driegangendiner in Zwolle. Ook een ontbijt, lunch of eventuele borrel kan op locatie geregeld worden. Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

* Exclusief eventuele reiskosten begeleiding.


Pers.Prijs
> 40€ 27,50 p.p. excl BTW
30 - 40€ 32,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 37,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.