Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door ons in een nieuw stedenjasje gegoten. Het gaat er nu om dat u in real life de verschillende straten in Zwolle weet te veroveren door middel van opdrachten. Hier zijn keiharde euro’s mee te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigt u de Grote Markt?!

Monopoly stadsspel in Zwolle

In uw team zitten natuurlijk verschillende type personen. Lijkt er iemand op een bankier, een onderhandelaar, een bluffer of misschien wel een verleidster? Iedereen is nodig om samen het ultieme doel te bereiken. De neuzen moeten de zelfde kant op staan! Zonder teamspirit geen resultaat! En dat doel is vandaag de meeste straten van Zwolle veroveren en dat uw team zich daarmee uiteindelijk als winnaar mag kronen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren!

Monopoly Streets is natuurlijk niets zonder de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds-kaarten. Wordt u aangeslagen voor Straatgeld? Vervalt uw Bouwverzekering? Of misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Het kan in een klap alle kansen weer doen keren!

Denkt u uiteindelijk genoeg te weten over Zwolle om de bonussen binnen te halen? Dan kan u daar in het eindspel van profiteren. Of niet! Dan belandt u, net zoals bij het bordspel, in de stadsgevangenis!

Het is alles of niets vandaag!

Het Monopoly Streets Stadsspel – Alles of niets! is inclusief:

  • Spelmaterialen
  • Professionele begeleiding
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor de beste bankier
  • Teambuilding
  • Leuke weetjes over de stad Zwolle

Pers.Prijs
> 50€ 24,50 p.p. excl BTW
30 - 50€ 27,50 p.p. excl BTW
20 - 29€ 34,50 p.p. excl BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.