La Casa de Papel – Dinero | VR Escape Dinerspel (NIEUW)

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Wie kent de hitserie La Casa de Papel nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Word jij de nieuw Tokio tijdens dit spannende VR escape dinerspel in Zwolle?

Wie is de meest uitmuntende bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt van Zwolle met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Kruip in de huid van Tokio, Rio, Nairobi of Helsinki. Speel nu deze spannende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero.

Is jullie team, groep of bedrijf stressbestendig genoeg en hebben jullie voldoende teamgevoel, creativiteit en speed? Samen met El Profesor worden jullie uitgedaagd met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen.

Hoe werkt het VR Escape Dinerspel?

Dit nieuwe dinerspel in Zwolle is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen / spelmateriaal die je nodig hebt om samen alle uitdagende raadsels op te lossen. In de virtuele wereld vindt en ziet u aanwijzingen, die nodig en nuttig zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Overleg en samenspel zijn essentieel voor een goed teamresultaat en misschien wel de overwinning.

We adviseren het 90 minuten durende escape spel te spelen voorafgaand aan het diner. Genoeg tijd dus om na de strijdbare teamgame aan tafel onder het genot van een drankje en driegangendiner de gekozen tactiek te delen met uw collega’s.

La Casa de Papel Dinerspel in Zwolle is inclusief:

– Professionele entertainer
– Spelmaterialen + VR bril per team
– Driegangendiner in horeca-locatie te Zwolle
– Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
– Teambuilding
– 90 minuten pure speeltijd

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 52,50 p.p. excl. BTW
18 - 50€ 52,50 p.p. excl. BTW

VR escape game ook mogelijk zonder diner!

La Casa de Papel | Dinero is een teamspel dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding.


Pers.Prijs
> 30€ 24,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 27,50 p.p. excl. BTW