La Casa de Papel – Dinero | VR Escape Dinerspel (NIEUW)

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Wie kent de hitserie La Casa de Papel nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Word jij de nieuw Tokio tijdens dit spannende VR – La Casa de Papel – dinerspel in Zwolle?

Wie is de meest uitmuntende bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt van Madrid met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Kruip in de huid van Tokio, Rio, Nairobi of Helsinki. Speel nu deze spannende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero.

Is jullie team, groep of bedrijf stressbestendig genoeg en hebben jullie voldoende teamgevoel, creativiteit en speed? Samen met El Profesor worden jullie uitgedaagd met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen.

Hoe werkt het VR La Casa de Papel Dinerspel?

Dit nieuwe dinerspel in Zwolle is geschikt voor 4 tot 6 personen per team.

El Profesor heeft jullie geselecteerd als nieuwste leden van het verzet en wil testen of jullie geschikte kandidaten zijn voor zijn nieuwste plannen. Allereerst wil hij zien of jullie het hoofd koel kunnen houden tijdens een heuse bankberoving in de digitale ‘VR-wereld’. Teams die hier beter presteren zullen een voordeel krijgen tijdens het tweede deel van zijn test. Een bankberoving is namelijk pas succesvol als je er ook mee weg weet te komen! Een mysterieuze koffer die El Profesor heeft achtergelaten bevat aanwijzingen om u hierbij te helpen. Weet uw team de aanwijzingen van El Profesor als eerste te ontcijferen..?

Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen / spelmateriaal die je nodig hebt om samen alle uitdagende raadsels op te lossen. In de virtuele wereld vindt en ziet u aanwijzingen, die nodig en nuttig zijn voor de opdrachten aan de teamtafel in de ‘normale’ wereld. Overleg en samenspel zijn essentieel voor een goed teamresultaat en misschien wel de overwinning.

We adviseren het 120 minuten durende escape spel te spelen voorafgaand aan het diner. Genoeg tijd dus om na de strijdbare teamgame aan tafel onder het genot van een drankje en driegangendiner de gekozen tactiek te delen met uw collega’s. Ook kan dit uitdagende virtual reality spel in Zwolle ingedeeld worden in rondes tussen de gangen van het diner. We horen graag wat uw voorkeur heeft.

La Casa de Papel Dinerspel in Zwolle is inclusief:

– Professionele entertainer
– Spelmaterialen + VR bril per team
– Driegangendiner in horeca-locatie te Zwolle
– Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
– Teambuilding
– 120 minuten pure speeltijd

Pers.Prijs
> 60€ 53,50 p.p. excl. BTW
40 - 59€ 57,50 p.p. excl. BTW
18 - 39€ 62,50 p.p. excl. BTW

VR game is ook mogelijk zonder diner!

La Casa de Papel | Dinero is een teamspel dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding.


Pers.Prijs
> 40€ 24,50 p.p. excl. BTW
18 - 39€ 29,50 p.p. excl. BTW