UitjesBureau.nl Vebon

Kaas maken en Hou van Holland diner

Kaas maken en Hou van Holland diner

Kaas maken en Hou van Holland diner

Heerlijk een echt Hollands daggie met uw vrienden of collega’s! U gaat vandaag op een oer-Hollandse boerderij in Zwolle uw eigen kaas maken. Perfect om even de werkvloer te ontvluchten. Rust en ruimte en ons-kent-ons zijn dé kernwaarden van de Boerderij. U wordt begeleid bij het kaas maken en leert alle ins en outs. Natuurlijk mag u de eigen gemaakte kaas mee naar huis nemen, maar laat ‘m nog wel even rijpen!

Na een heerlijke middag op de boerderij gaat uw naar één van de gezellige restaurantjes die Zwolle rijk is. Het is tijd om het oergezellige Hou van Holland spel te spelen, onder het genot van een heerlijk driegangendiner!

De gezelligheid van de zaterdagavond beleven met uw collega’s! Dat kan bij het Hou van Holland dinerspel. Wie is vanavond de teamcaptain? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen? De uitslag? Een fantastische actieve avond waarbij iedereen teruggaat in de tijd!

Inclusief:
- Kaas maak workshop op de boerderij
- Begeleiding bij het kaas maken
- Professionele entertainer
- Spelmateriaal
- Zaalhuur
- Driegangendiner
- Prijs voor het beste team
- Teambuilding
- Donatie aan goed doel naar keuze

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   4,5 uur
Gemiddelde score
8.00

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
4+6= 

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-04-18: Nanda schreef over `Kaas maken en Hou van Holland diner` 
He, wij hebben met ze alle een erg leuk uitje gehad. Veel gezelligheid onder elkaar. We hebben geleerd hoe we kaas moeten maken en hebben daarna heerlijk gegeten. Een leuk uitje om met elkaar te doen. Aanrader!

Kaas maken en Hou van Holland diner 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.